menu

Toernooi Op Maat

Toernooi Op Maat

Huidig toernooi: geen
Uitleg Toernooien Login Registreer

Niet ingelogdLogin als:
Aanvrager toernooi Admin toernooi

Toernooi op Maat aanvragen

Als club kun je een toernooi aanvragen bij Toernooi op Maat. Hiervoor maakt een vertegenwoordiger van de club een account aan op de website met "Registreer", bij de functies aan de linkerkant. Dit mag ook een account zijn dat is aangemaakt om als deelnemer in te schrijven voor een Toernooi op Maat toernooi.
Gebruik de functie "Login als:" "Aanvrager toernooi" aan de linkerkant. Er verschijnt dan bovenaan het hoofdgedeelte een drop-down menu "Toernooi aanvragen". Voor een nieuw toernooi kies je "Vraag nieuw toernooi aan". Na het invullen van de aanvraag kun je pas verder met het voorbereiden van de inschrijving als Toernooi op Maat de aanvraag heeft goedgekeurd. Je kunt wel al mensen toevoegen als toernooi administrators, met de functie "Wijzig toernooi administrators" in het drop down menu. Je voegt gewoon de email adressen toe, waarmee die mensen zich gaan registreren of geregistreerd hebben bij Toernooi op Maat.

Het aanvragen en gebruiken van Toernooi op Maat is gratis. Ik heb geen commercieel doel met Toernooi op Maat. Ik vraag de organiserende club wel om een vrijwillige bijdrage te doneren op de Actiepagina op Artsen Zonder Grenzen voor Toernooi Op Maat.
Graag hoor ik ook feedback met een mailtje naar feedback@toernooiopmaat.nl: op het concept, dingen die wel en niet goed werken, idee├źn om toe te voegen, etc. Voor vragen en ondersteuning bij het gebruik van toernooiopmaat.nl kun je mailen naar support@toernooiopmaat.nl